Webdesign

Ideeën overbrengen, overtuigen, doelen bereiken

Goed design

  • Iets dat goed ontworpen is verkoopt beter
  • Goed ontwerp wordt beter begrepen
  • Meer waardering
  • Met goed ontwerp bereik je sneller je doel
  • Goed design zorgt voor een hogere ranking bij zoekmachines
  • Goed ontwerp bespaart kosten

Luxe of noodzaak?

De vraag op die manier gesteld is moeilijk te beantwoorden, maar een voorbeeld van jacob jenseen ontwerpen. Een fabrikant van kabelhaspels vroeg hem eens een kabelhaspel. Om een lang verhaal kort te maken Jensen ontwierp een kabelhaspel en de fabrikant verkocht daar twee keer zoveel van.

Misschien is het geen vraag van luxe of noodzaak maar van wat je wil? Wil je begrepen worden, wil je optimaal communiceren, mensen raken en betrekken de juiste uitstraling hebben, wil je je onderscheiden. Ja dan is goed design wel een voorwaarde.

Maar wat is dan goed ontwerp? En is dat altijd mooi?

Als iets als niet mooi er ervaren worden wordt is dat een een soort waartschuwingssignaal. Zoals een lichte pijn je laat beseffen dat er lichamelijk iets niet goed zit. Het is niet voor niets dat de uitdrukking is dat doet pijn aan de ogen. Uit onderzoek blijkt dat beeldspraak letterlijk voortkomt uit wat je fysiek ervaart.

Het is eenvoudig heb je pijn ga je naar de dokter. Ervaar je site, je logo of welke uiting voortkomend uit design dan ook, als iets dat niet goed voelt dan ga je naar een designer. Een expert die er voor opgeleid is om hier iets aan te doen.


design

Zoals ik het zie is design niets meer of minder dan een plan om de losse delen zodanig te rangschikken om je doel te bereiken.

Vraag een gratis dokters designersconsult aan
Klik hier (15 min)